Hvorfor skal de MSD komponenter være så besværlige?

Vi møder sommetider nogen der synes, at det næsten er umuligt at styre MSD komponenter rigtigt, altså sådan som IPC standard 033 foreskriver.

Hvis du ikke er helt med på, hvorfor MSD håndtering egentlig er så besværligt, så læs denne historie, som i bedste fortællestil, beskriver præcist hvad udfordringen er.

MSD går desværre ikke væk af sig selv, det bliver tværtimod værre, en af grundene er, at jo mindre komponenterne bliver, jo kortere brugstid (Floorlife) har de, og der er nok ikke mange der vil sætte penge på at komponenter generelt bliver større!

Den gode nyhed er,  at vores MSD løsning fjerner alt det hovedpine-fremkaldende fra MSD håndtering, fordi vi – meget forsimplet – har digitaliseret IPC 033 standarden, så alle beregninger, valg og betingelser, foretages automatisk, hvilket giver en meget stor LEAN gevinst, fjerner manuelle fejlmuligheder, og giver sikkerhed for at alle MSD fejl forebygges.

Vil du vide mere, så ring, mail eller udfyld kontaktformularen, du kan også udfylde ROI beregneren, og få et kvalificeret bud på den direkte besparelse, dvs LEAN besparelsen,  før kvalitetsgevinster som nul-MSD fejl, fuld historik og en MSD proces der er 100% efter IPC standard.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.